Teenused

Teenused toiduainetetööstustele

 

  • Tehnoloogiliste võtete ja režiimide mõju uuringud piima- ning lihatoodete koostisele ja kvaliteedile (võrreldakse erinevate režiimidega toodetud tooteid)
  • Toiduahela jälgitavus
  • Tootearenduskatsed mikromeieris ja lihalaboris
  • Teadus- ja rakendusuuringud mikromeiereis ning lihalaboris
  • Toodete keemiline, mikrobioloogiline, organoleptiline ja struktuuri analüüs

  • Tervist tugevdavate lisandite (taimsed antioksüdandid, probiootilised bakterid) kasutamine
    • toiduainete kvaliteedi parandamisel
    • säilitusaja pikendamisel
    • funktsionaaltoitude väljatöötamisel
  • Patogeensed mikroorganismid toiduahelas ja nende minimeerimise võimalused
  • Põllumajandusloomade ja –lindude biokeemilised ja molekulaarbioloogilised uuringud
  • Toidu kromatograafilised analüüsid LC-MS/MS, LC-DAD, LC-Fl ja GC meetodil (funktsionaalsed toidulisandid, antibiootikumide jäägid jne.)