Nõustamine ja koolitus

Pakutavad koolitused

Siin on toodud VLI toiduainete alaste täiendõppekursuste loetelu. Koolitused toimuvad peamiselt EMÜ ruumides, kuid üksikutel juhtudel ka väljaspool Tartut.
 

  1. Toiduhügieeni koolitus
  2. Tootmishügieeni koolitus
  3. Järelvalveametniku abi koolitus
  4. Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele
  5. HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine ja alalhoidmine
  6. Liha- ja lihasaaduste tehnoloogia
  7. Tapa- ja tapasaaduste tehnoloogia
  8. Piima- ja piimasaaduste tehnoloogia
  9. Liha- ja piimatöötlemisseadmed
  10. Toiduainete mikrobioloogia
  11. Toiduainete pakendamine
  12. Toiduainete sensoorne hindamine
  13. Loomakaitseseaduse rakendamine tapaloomade käitlemisel, tapahügieen

Nimekiri võib täieneda, konkreetse koolituskalendri ning kursuste sisuga saab tutvuda EMÜ Avatud Ülikooli kodulehel.