Siin on toodud VLI toiduainete alaste täiendõppekursuste loetelu. Koolitused toimuvad peamiselt EMÜ ruumides, kuid üksikutel juhtudel ka väljaspool Tartut.
- Toiduhügieeni koolitus
- Tootmishügieeni koolitus
- Järelvalveametniku abi koolitus
- Sanitaar- ja hügieenikoolitus jahimeestele
- HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine ja alalhoidmine
- Liha- ja lihasaaduste tehnoloogia
- Tapa- ja tapasaaduste tehnoloogia
- Piima- ja piimasaaduste tehnoloogia
- Liha- ja piimatöötlemisseadmed
- Toiduainete mikrobioloogia
- Toiduainete pakendamine
- Toiduainete sensoorne hindamine
- Loomakaitseseaduse rakendamine tapaloomade käitlemisel, tapahügieen
Nimekiri võib täieneda, konkreetse koolituskalendri ning kursuste sisuga saab tutvuda EMÜ Avatud Ülikooli kodulehel.