Lisaks konkreetsetele teenustele on VLI spetsialistidel kompetents mitmetes valdkondades, kus saame olla ettevõtetele abiks. Pöörduge võimalike küsimustega meie teadlaste poole – on võimalik, et leiame probleemile lahenduse ja küsimusele vastuse.
Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia (VLTQ) õppetool kui partner:
Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia labori hinnakiri
Täiendavate küsimuste korral võtke julgesti ühendust: Helena Andreson, 731 3348, helena.andresonemu.ee
- olulisemad toiduga ülekanduvad patogeenid
- haigustekitajate levik toidutootmise ahelas
- bioloogiliste ohtude vähendamise võimalused
- toidust pärinevate saaste- ja lisaainete (eelkõige nitraat, nitrit ja antibiootikumide jäägid) tuvastamine
- funktsionaallisandite väljaselgitamine, allikate otsimine ja funktsionaallisandite ning tavatoidu komponentide vastasmõjude uurimine
- funktsionaallisandite füsioloogilise toimemehhanismide uuringud