Tartu Ülikool, biokeemia instituut ja mikrobioloogia instituut -
tervislik piim ja uudsed tervislikud piimatooted
TÜ tehnoloogia instituut –
loomade probiootikumid, transgeensete loomade saamine
TÜ Eesti mereinstituut –
kalade geneetika ja taastootmine
Tartu Ülikool, farmaatsia ja farmakoloogia instituudid –
taimsed funktsionaalsed toidulisandid
Tallinna Tehnikaülikool –
toidutehnoloogia, taimsed polüfenoolid, reoveesette ja –komposti uuringud
Research Institute "Sigra“ (Läti) –
loomse toidu kvaliteet ja ohutus
Müncheni Tehnikaülikool (Saksamaa) –
keskkonnastressi biomarkerite välja töötamine lõhelastel
Leibnizi Sisevete Ökoloogia ja Kalanduse Instituut (Berliin, Saksamaa) –
karpkala fülogeograafilised uuringud
Kuopio Ülikool (Soome) –
vähihaiguste diagnostika ja uurimine
EVIRA (Soome) –
vähihaigustediagnostika ja uurimine
Turu Ülikool (Soome) –
kalade geneetika alased uuringud
Helsingi Ülikooli agrotehnoloogia osakond –
loomade heaolu uurimine, energiakasutuse ning mõõtmiste alane õppe- ja teadustöö
Helsingi Ülikool, Veterinaarmeditsiini teaduskond –
toiduhügieeni, mastiidi, sigade ja mäletsejaliste haiguste alane õppe- ja teadustöö
Seinäjoki Polytechnics (Soome) –
toidutehnoloogia õppe alane koostöö
Leuveni Katoliiklik Ülikool (3R osakond) –
loomade heaolu uurimine, mõõtmiste alane teadustöö
Riiklik Seerumiinstituut, Taani –
parasitoloogia
Läti Põllumajandusülikool –
toiduhügieen
Rostocki Ülikooli Arstiteaduskond (Saksamaa) –
funktsionaalsete toidulisandite väljatöötamine
Norra Loomaarstiteaduste Kõrgkool –
lehmade ja lihaveiste munasarjafunktsioon ja sigivus
Cornelli Ülikool –
lüpsilehmade innatsükli sünkroniseerimise efektiivsus.
Rootsi Põllumajandusteaduste Ülikool –
loomade reproduktsiooni alased uuringud
Aarhusi Ülikooli Veterinaarinstituut –
loomade kloonimine
Ungari Teaduste Akadeemia Loomageneetika ja Biotehnoloogia grupp –
kloonimine ja transgeenne tehnoloogia
Müncheni Ülikooli Geenikeskus ja Molekulaarse Tõuaretuse ja Biotehnoloogia instituut –
arengubioloogia, kloonimise tehnoloogia, funktsionaalne genoomika ja proteoomika